Rebecca Nilsson

Att vara mamma för första gången
Hej igen, det går sådär att hinna uppdatera bloggen då man har en liten att se efter men jag försöker då jag har tid över samt ork till att skriva något. (började på det här inlägget för flera dagar sen😂)
Idag är det åtminstone helg så nu har jag lämnat ifrån mig lilleman till sin pappa för att få tiden till att skriva klart detta inlägg.
 
Det känns helt underbart att ha blivit mamma för första gången! Gabriel är för det mesta en väldigt snäll och belåten liten pojke. Eller så liten är han faktiskt inte längre. Han växer fort och är nu strax 2 månader gammal och har växt till 61,5cm och 6,7kg. Helt sjukt hur fort de små växer ur sina kläder förövrigt. Gabriel har vi precis börjat lite smått med storlek 68 på.
Det är ju inte enbart mys och glada miner med en liten, har vid oräkneliga tillfällen blivit nerbajsad, nerkissad och nerspydd bland annat. Men oftast är det väldigt mysigt med vår "lilla" kille💞
 
Dagarna består av mycket gos, amning, blöjbyten och barnvagnspromenader. Är tur att vi är flera nya mammor häromkring Vittinge så man har lite folk att umgås med när man är föräldraledig🤗